stil poznatih

Tamni komadi su odličan izbor za svečane prilike: Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević zablistali na premijeri

1

Voditeljski par pojavio se na premijeri predstave pri čemu su za tu priliku odlučili da obuku jednostavne, a u isto vreme sofisticirane komade i tako odgovore na temu događaja - premijera predstave. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

TV lica Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević bili su na premijeri predstave "Zagreb-Beograd via Sarajevo" Jelice Zupanc u reziji Gorčina Stojanovica odrzanoj je na sceni "Ljuba Tadić", Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

 

 

Njih dvoje su došli odeveni u skladu sa prilikom, jednostavno, uzgred i svedeno taman da odgovore na temu večeri - premijera predstave. 

 

Aleksadnra je odlučila da obuče tamne pantalone i tamnu obuću dok je uz sve to ukobinovala teksas košulju koja se odlično kombinuje uz tamne komade, jer je ona vanvremenski komad koji odlično pristaje i ženama i muškarcima. Da bi ostala u duhu tamne garderobe, ona je odabrala i crnu bundicu koja daje dodatnu notu sofisticiranosti. 

 

Međutim, zanimljiv detalj su bile njene naočare koje su imale roze okvir koji je "razbio" kompletnu kombinaciju, a ujedno se i savršeno uklapao uz njenu boju ruža. 

 

Boško je takođe imao interesantnu kombinaciju. Naime, izabrao je da obuče svetle pantalone i da na njih doda sivi kaiš koji je bio veoma upečatljiv. Uz sve ovo uklopio je i retro tamnobraon kožnu jaknu ispod koje je nosio crnu blizu koja se odlično uklopila uz celi zamisao autfita. 

 

Kako vam se dopadaju njuhove kombinacije?

1 / 3 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

makonda-tracker