NIMALO ŽENSTVENO

Barberi kaput, rokerska majica i kaubojske čizme: Viktorijin anđeo u specifičnom IZDANJU za svoj 33. rođendan (FOTO)

0

Slavna manekenka Kendis Svonpul jedna je od najplaćenijih na svetu, prema Forbsovoj listi sa zaradom od 3 miliona dolara za godinu dana.

foto: Profimedia/BlayzenPhotos / BACKGRID
foto: Profimedia/BlayzenPhotos / BACKGRID

Žena ledene lepote koja je svet paralisala svojin sofisticiranim izgledom i držanjem ― Kendis Svonpul proslavila je 33. rođendan u prestižnom restoranu u Njujorku pod nazivom "Zero Bond".

 

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u svetu, manekenka je odlučila da divan dan obeleži u najužem krugu, te je u restoran ušetala u pratnji najbolje prijateljice.

 

Okupljeni paparaci sa zadovoljstvom su fotografisali ovu lepoticu koja je bila veoma ležerno odevena, baš kao da je krenula na koncert omiljene rok grupe.

 

Kendis je odabrala crni kaput modnog brenda "Barberi", kožne pantalone, pamučnu majicu sa printom grupe "AC/DC" kao i kaubojske čizme koje sve češće možemo videti na svetskim zvezdama za potrebe scenskog nastupa.

 

1 / 4 Foto: Profimedia/BlayzenPhotos / BACKGRID

 

Svonpulova je imala minimalno šminke, a raskošnu platinastu kosu vezala je u visoki rep, što je ovom stajlingu dalo na ležernosti i osećaju neposrednosti.

 

Nakon što je postala neizostavni član "Viktorijinih anđela" njenom pojavom ostali su zatečeni eminentni svetski dizajneri poput Tomija Hilfigera, Dolče i Gabane, Šijaci Čena, Šanela.

 

Podsetimo, Kendis je ponosna majka dvojice sinova koje je dobila sa izabranikom Hermanom Nikolijem ali je ovaj brak okončan 2017. godine nakon što je odnos postao distanciran.

 

 

 

makonda-tracker