KAKO VAM SE ČINI?

Visoka MODA, šik izdanje i čuvena Kavalijeva miljenica: Nina Morić pokazala kako izgleda CRNI stajling usred LETA

3

Manekenka se oduvek izdvajala autentičnošću i neobičnim modnim izborima, koji su je isticali.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata manekenka Nina Morić svoju karijeru počela je u rodnoj Hrvatskoj, gde je pobedila na izboru za miss, a kasnije se oprobala i na modnim pistama, što joj je otvorilo put ka svetskim angažmanima. 

 

Tokom života u Los Anđelesu, sarađivala je sa eminentnim modnim brendovima, a među najpoznatijima bili su Roberto Kavali, Versače, Valentino, Les Kopens.

 

Danas živi i radi u Milanu, gde je godinama bila dopisnik na televiziji Rai 1. Iako je tokom godina doživela nebrojano fizičkih transformacija, izvajana figura, mističan pogled i prefektan stil je i dalje krase.

 

Nina je veoma popularna na društvenim mrežama, a njena poslednja objava na Instagramu bila je veoma zapažena, jer vrelog, avgustovskog dana ponela neuobičajen stajling, potpuno crne boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Crna košulja, šljokičasti šort, šešir, Šanel kaiš, kožna torbica i špicaste baletanke sa zlatnim detaljima, odavali su utisak visoke elegancije i šika, iako nisu tipičan izbor za letnju šetnju. S obzirom na to da je Morićeva oduvek bila svoja i autentična, ne sumnjamo da će ovaj potez biti ubrzo rekreiran i viralan kod influenserki širom Evrope.

 

Kako je vama dopada Ninin stil?

 

 

makonda-tracker