učiniće vas drugačijom

JEDINSTVEN I POSEBAN STAJLING: Najtraženiji komadi garderobe i nakita koji će vas oduševiti!

0

Svaka žena ima poseban stil oblačenja i energiju kojom zrači. Garderoba je uvek davala lični pečat i prepoznatljivost, a posebni i unikatni komadi će vas svakako učiniti drugačijom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Izdvojili smo za vas najtraženije modele koji su sada na sniženju, a vi odaberite vašu idealnu odevnu kombinaciju kojom ćete zračiti!

 

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona, do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Košulju možete poručiti OVDE po ceni od 1.290 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

 

hangar
foto: promo

 

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji bi trebalo da postoje u svakom ormaru. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama, da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam je udobno i da pritom izgledate moderno i šik.

 

Efektan natpis će privući pažnju i dati lični pečat vašem outfitu. Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ali i ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena.

 

Iskoristite popust i poručite OVDE svoj komad po ceni od 1.290 rsd, ili putem telefona na broj 011/4420-502.

 

hangar
foto: promo

 

 

Bluza sa kratkim rukavima i veoma zanimljivim detaljem u vidu faltica na bokovima odličan je saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.

 

Ovaj predivan model možete poručiti OVDE po ceni od 1.290 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502.

 

hangar
foto: promo

 

Komad nakita koji se nosi uvek i svuda i koji se savršeno uklapa u sve outfite i aktivnosti tokom celog dana i večeri jesu minđuše. Veoma jednostavne i sofisticirane, manjeg formata, sačinjene od poludragog kamena crnog oniksa, koji je poznat kao kamen koji nosiocu daje iskrenost, oštroumnost i duhovnu snagu. Odličan je i kao vredan poklon za dragu osobu.

 

Uz svaki poručeni komad nakita dobija se vrećica od organdina za čuvanje i vlasnička kartica na kojoj je naznačen svaki kamen, kao i plemenita svojstva koja donosi.

 

Po ceni od samo 590 rsd možete ih poručiti telefonom 011/4420-502 ili OVDE.

 

hangar
foto: promo

 

Izuzetno lepa i elegantna narukvica je komad nakita kojim ćete se ponositi, jer na vašoj ruci izgleda predivno, a poludragi kamen od kog je napravljena utiče na vaš organizam. Ona je srednjeg formata, sačinjena od belog korala, crnog oniksa i hematita, oplemenjenih Swarovski kristalom koji je dragulj čistog luksuza. Beli koral donosi mir, radost i uživanje u životu, dok je crni oniks dragulj iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Hematit vam daje samopouzdanje, koji podstiče snagu volje.

 

Uz svaki poručeni komad nakita dobijate i karticu na kojoj je naznačeno koji se tačno dragulji sada nalaze u vašem vlasništvu.

 

Ovu narukvicu možete poručiti OVDE ili putem telefona 011/4420-502 po ceni od 1.990 rsd.

 

hangar
foto: promo

 

   

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

 

makonda-tracker