pravi izbor za vas

FANTASTIČNA STVAR ZA PUTOVANJA: Neseser koji se rasklapa u 3 sekunde uštedeće vam dosta mesta u torbi ili koferu!

0

Neseser koji se rasklapa je sjajna stvar, jer u njega staje mnogo, a zauzima malo mesta bilo da govorimo o torbi u kojoj želite da ga ponesete, bilo o kupatilu ili u sobi u kojoj ga držite.

foto: Promo
foto: Promo

Spremate se za put i dok pravite spisak stvari shvatate da će vam biti potreban dodatni kofer zbog kozmetike i šminke koju nosite. Hvatate se za glavu i gledate šta je manje neophodno što biste mogli da ostavite kod kuće, ali da budemo iskreni, sve što se nalazi na spisku je tu iz određenog razloga – zato što vam treba. Ne morate da se brinete, smišljate taktike kako poneti, jer sve što vam treba jeste ovaj praktični, rasklopivi neseser.

 

Neseser koji se rasklapa je sjajna stvar, jer u njega staje mnogo, a zauzima malo mesta bilo da govorimo o torbi u kojoj želite da ga ponesete, bilo o kupatilu ili u sobi u kojoj ga držite. Njegova veličina, zapravo, varira od količine sadržaja koju u njemu držite. On se sklapa i rasklapa zahvaljujući učkuru sa strane – samo ga zategnete kada želite da zatvorite neseser i popustite kada biste da ga otvorite. Kada se otvori skroz, neseser zapravo postaje jedan veliki beli platneni krug na kome sve imate na oku, bez nepotrebnog „kopanja“ po stvarima.

 

neseser, neseser koji se rasklapa
foto: Promo

 

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Ovaj neseser je zgodan i da se ponese i da u njemu tržite kozmetiku/šminku koju svakodnevno koristite, a pogodan je i za profesionalne šminkere koji prilikom rada na terenu moraju sa sobom da ponesu mnogo šminke.

Ako biste voleli da ga imate ili znate nekoga kome ovakva praktična stvarčica treba, poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.190 rsd.

 

 

makonda-tracker