modna inspiracija

ŠIK SUKNJA IZ MODNIH SNOVA, NEOČEKIVAN SPOJ BOJA: Kejt Midlton demonstrira kako se bez previše novca obući ZA DESETKU

0


Vojvotkinja od Kembridža opredelila se za vrlo interesantan stil, a posebno je interesantno kako je kombinovala svoj plavi autfit

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton poznata je kao jedna od trendseterki i plemkinja koja se ne razmeće previše — kad god je to moguće, ona će poneti neke stare odevne komade na nov i interesantan način, a rado nosi i odeću high street brendova i povoljniju alternativu luksuznoj odeći.


Ovog puta Kejt se opredelila za ovu drugu varijantu, i to kada se pridružila svom suprugu u Severnom Lanarkširu, tokom njegove turneje po Škotskoj. Lepa vojvotkinja od Kembridža sve je oduševila pojavivši se u kraljevskoj nijansi plave boje, i to u plisiranoj midi-suknji brenda Hope i strukiranom sakou jedne poznate i ekonomične modne kuće za koji je izdvojila nešto više od 53 evra, odnosno malo više od 6.200 dinara! U pitanju je model sa dvorednim kopčanjem i ražnim džepovima koji je dodatno izdužio njenu figuru i vrlo je šik, ali i pristupačno rešenje.

 


Još je interesantnije kako je Kejt rešila da kombinuje ovaj stajling — ponela ga je uz svetlobraon salonke od prevrnute kože i malu pismo-tašnu londonske modne kuće Métier i slične nijanse, a zanimljivo je da je kraljica Maksima od Holandije pre nekoliko dana odabrala gotovo identične cipele i torbu u spoju s tamnoljubičastom odećom. Ne znamo je li Kejt "prepisivala" od holandske kraljice, ali jedno je sigurno: bila je odevena besprekorno!

 

 

 

makonda-tracker