(FOTO)

JEDNOSTAVNO NEPOGREŠIVO: Kristina Bekvalac najavila nekoliko MOĆNIH MODNIH TRENDOVA za prolećnu sezonu

0

Lepa stilistikinja i dizajnerka demonstrirala je kako se nosi žensko odelo na moderan način

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kristina Bekvalac važi za jednu od dama sa domaće javne scene koja uvek odabere zanimljiv autfit i isprati vodeće trendove sezone! To važi i za njenu sestru Natašu, koju Kristina i inače stilizuje!

 

Kako je stil Kristine Bekvalac neosporan, svedoče i nove fotografije na "Instagramu". Iako proleće još uvek nije stiglo, Kristina je svojom odevnom kombinacijom najavila ne jedan, već nekoliko vodećih trendova, koje će obeležiti sezonu pred nama.

 

 

U sivom odelu, širokog kroja, i jednostavnoj beloj majici, sa masivnim nakitom i glomaznim naočarima za sunce, Kristina Bekvalac izgleda doslovno kao milion dolara. Ovim outfitom stilistkinja je pokazala da će se "Tom boy" stil nositi i ovog proleća, a da će minimalizam koji će se preferirati u sklapanju odevnih kombinacija, razbijati masivnim i upečatljivim modnim asesoarima.

 

 

Odevne kombinacije koje ističu žensku senzualnost zameniće one koje šalju poruku o ženskom uticaju. Baš takvu kombinaciju, Kristina je besprekorno iskombinovala i još jednom dokazala da modne trendove doslovno ima u malom prstu.

 

 

makonda-tracker