KAKO VAM SE ČINI?

NAJMODERNIJA MUŠKA OBUĆA: Samo za gospodu koja ceni udobnost i kvalitet!

0

Obradujte sebe ili partnera za praznike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Volite stil i modu i trudite se da pratite trendove, međutim uvek završite sa istim ili sličnim modelima zimske obuće? U potrazi ste za obućom u kojoj će Vam biti udobno, toplo i koja će se razlikovati od ostalih? Pogledajte naredne modele i odaberite onaj koji Vam najviše odgovara.

 

Poluduboke cipele Chelsea su jednostavne, kvalitetne, urađene od 100% prirodne kože i garantuju lak i topao korak. Na raspolaganju je paleta dostupnih boja: braon, crne, bež, zelene, plave, kamel, bordo... Klikom OVDE izaberite odgovarajuću boju i izvršite porudžbinu po ceni od 7.600 rsd, ili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana.

kk
foto: Promo
kk
foto: Promo

 

Black boot duboke cipele od 100% prirodne kože najtraženiji su model ove sezone. Jednostavne, ali efektne, idealne su za svaku priliku. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.800 rsd.

 

kk
foto: Promo

C. Morenti cipele jedan su od najtraženijih modela iz godine u godinu. Od 100% prirodne kože, izuzetno udobne, možete ih nositi i po nekoliko sezona, pošto iz mode ne izlaze, a toliko su dobrog kvaliteta. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 11.990 rsd. Dostupne su u crnoj i teget varijanti.

 

kk
foto: Promo

 

Handmade cipele C.Morenti su unikatne, ručno izrađene i ručno bojene, od prirodne kože. Savršen su izbor za savremenog muškarca. Ovaj klasik među cipelama pristaje bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan ili malo ležerniji stil uz farmerke, a Vaš svaki korak biće zapažen. Izaberite između crne, teget, braon, plave, crvene i osećajte se kao nikad do sad.
Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 11.99013.990 rsd.

 

kk
foto: Promo
kk
foto: Promo

*Celokupan asortiman obuće od 100% prirodne kože pogledajte klikom OVDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker