(FOTO)

MONOHROMATSKI STAJLING ZA DESETKU: Trendi crne čizme koje Anđelina Džoli uspeva da kombinuje uz ― SVE!

0

Izgled Anđeline Džoli nikad ne prolazi neprimećeno, čak i kad se umota u crni pončo! Kako bi i mogao, kad ima ovako fenomenalne čizme i tašnu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa holivudska glumica Anđelina Džoli, bez obzira na to da li šeta crvenim tepihom ili ide u kupovinu namirnica sa decom, uvek uspeva da izgleda moderno i šik ali kao da se pri tom nije puno trudila oko toga. Ta ležerna elegancija još jednom je došla do izražaja, kada se za vikend na samom početku decembra 2020. godine prošetala sa svojim sinom Noksom Leonom.

 

Naime, poznato je da je Anđelina sklona jednostavnom – minimalističkom stilu odevanja, te da je njena omiljena boja crna. Tako je i za ovu šetnju odabrala jednostavnu crnu kombinaciju pončoa i pantalona, uklopljene sa belom majicom. Ovaj izgled bi možda prošao i neprimećeno da ga nije zaokružila fenomenalnim crnim kožnim čizmama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ove čizme, koje savršeno sežu do kolena, pored toga što su veoma upadljive i svakom drugom stajlingu bi dale završni pečat, one su i praktične i udobne, kako zbog svog materijala, tako i zbog ravnog đona.

 

Uz to ide i legendarna Valentino tašna, pa je Endžin monohromatski stajling i ovog puta za čistu desetku!

 

 

 

makonda-tracker