NOVA SERIJA, NOVE MODNE IGRE

METALIK HALJINA, VINTIDŽ PLIŠANI KAPUT: Ovim odevnim komadima je nedavno Nikol Kidman OČARALA modne sladokusce (FOTO)

0

Zvezda nove serije Slom jeste, pored Hjua Granta, Nikol Kidman, ali ne samo ona, već i njeni stajlinzi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mini-serija od šest epizoda "Slom", u kojoj su se u glavnim ulogama našli Nikol Kidman i Hju Grant, već je postigla veliki uspeh!

 

Ipak, ni radnja, ni dobar kasting, niti spektakularna gluma, nisu napravile uticaj kakav je modni departman, za šta je zaslužna kostimografkinja serije Signe Sejlund.

 

Naime, većina komada koja se našla u seriji, a nosi ime poznatog brenda ― više ne može da se kupi, poput metalik haljine sa Givenchy potpisom, čija cena iznosi vrtoglavih 7.577 evra!

 

 

Tu je i kaput oko kojeg se digla prašina.

 

Savršen jesenji komad, dug, dezeniran, od pliša, sa kapuljačom. Načinjen je samo za seriju, u nameri da deluje skupo i vintidž ― što je kostimografkinji definitivno pošlo za rukom.

 

 

Šta ovaj komad čini toliko jednistvenim: prvenstveno njegova upečatljivost.

 

Na prvom mestu to su boja i dezen. Na drugom izbor tkanine u sklopu sa dezenom, te je sveopšti utisak da je u pitanju određena vrsta krzna. I na kraju sam kroj. Ipak je u pitanju model koji je šiven po merama glumice, te zahvaljujući kroju Nikol dobija naglašen struk i poprsje ― što je, inače, jedva primetno.

 

Visina, stas, razbarušena kovrdžava kosa u crvenkastim pramenovima i to aristokratsko držanje i bledilo australijanske filmske dive učinili su od ovog komada zvezdu serije, ne obrnuto.

 

 

makonda-tracker