prelepo

TAKO TO RADE DAME! Ana Ivanović u animal printu i NADMOĆNOJ i zavodljivoj jesenjoj kombinaciji zapalila Instagram

4

Kada je u pitanju stil naše lepe Ane, jedno je sigurno: granica dobrog ukusa se ne prelazi!

foto: Instagram
foto: Instagram


Bivša teniserka Ana Ivanović (32) poznata je kao jedna od svetskih zvezda koja jednostavno ne ume da pogreši kada je moda u pitanju, kao i lepotica koja uspeva da izgleda zavodljivo bez trunke vulgarnosti ili pokazivanja previše toga.


S vremena na vreme, ona na svom profilu na Instagramu počasti obožavaoce fotografijama nastalim tokom izlazaka, uglavnom romantičnih večera sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a najnovija je možda i jedna od najboljih večernjih kombinacija koje smo videli ove sezone.


Bivša sportistkinja, koja i dalje vredno trenira i izgleda spremno za izlazak na teniski teren, podelila je fotografiju na kojoj je vidimo u zatvorenoj mini-haljini s leopard printom i dužim rukavima, vrlo upečatljivim gležnjačama crne boje i efektnom crnom kaputu kojim se tek ogrnula. Tu su crna torba sa zlatnim lancem i ono što je u Aninom slučaju neizostavno: prelep osmeh!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on


"Izgledaš neverovatno", "Tako si savršena", "Na tebi sve odlično izgleda", "Vrlo elegantno"... neki su od komentara njeni obožavalaca iz celog sveta.
 

makonda-tracker