anketa

ČAK NI OBIČNE FARMERKE S NJIMA NISU DOSADNE! Severina u obući koja su proteklih godina podelila modne sladokusce

0

Devojke su ili lude za njima ili ih ni u ludilu ne bi obule, ali jedno je sigurno — čak i najjednostavniju ievnu kombinaciju pretvaraju u zanimljivu i zabavnu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je pobedila virus korona, hrvatska pevačica Severina vratila se svom poslu i vredno radi na budućim projektima, a svoje fanove i pratioce na Instagramu obradovala je podelivši fotografiju iz muzičkog studija.


Pevačica je pozirala s dugogodišnjim saradnikom Filipom Miletićem, a mnogima je zapala za oko njena interesantna odevna kombinacija.


Severina je, naime, odabrala jednostavne crne farmerke ravnog kroja i crop top bez rukava, a tu je i zanimljiv kaiš koji razbija monotoniju ovog look-a. Međutim, najupečatljiviji deo ove odevne varijante nesumnjivo je obuća — papuče modne kuće Chloe, i to model nazvan Kerenn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

 

Reč je o papučama koje su izuzetno udobne, đon im je od plute i obložene su kožom, a najinteresantiji je ipak njihov gornji deo, koji krasi vrlo mekana vuna braon boje.

 

Ovaj model, koji se prodaje još u veloj, crnoj i sivoj boji, imali smo priliku da vidimo i na svetskim zvezdama, između ostalih i na američkoj manekenki Krisi Tajgen, koja se opredelila za sive papuče Kerenn.
 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker