novi trendovi

U BOJI JESENI, VINA, BUNDEVE: 4 manikira koji će se najviše i vrlo rado nositi u hladnijoj sezoni pred nama

0

S dolaskom jeseni novi trendovi nisu zaobišli ni svet lepote, posebno kada je nega noktiju i manikir u pitanju!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

1. Vino

 

Najistaknutiji trend kad su u pitanju nokti ove jeseni biće manikir u boji vina. 

"Obožavam bordo nijanse koje su bile popularne 90-ih, kao osnovu za ukrašavanje nokta. Kao savršen dodatak ove sezone nameću se decentne metalik linije", otkriva Tom Balčik, vlasnika salona za nokte u koji dolaze zvezde Dženifer Lopez, Hajdi Klum, Viktorije Bekam, za Rafinery29.

 

 

2. Bundeva

 

Kada krene sezona kolača i toplih napitaka začinjenih bundevom, poželećete da nosite tople narandžaste tonove na svojim noktima. Ove jeseni dodajte im kompatibilne neutralne nijanse, a kao sjajnu dopunu iskoristite jednostavne zlatne akcente.

 

 

3. Kreativni nered

 

Nakon apstraktnog manikira, na red je došao asimetrični ili neusklađeni manikir koja zahteva da svaki nokat bude uređen na drugačiji način. Ovaj letnji trend će se rado nositi i u narednim jesenjim mjsecima. On uspešno objedinjuje sve moguće trendove dizajna, od tačkica i orbita, pa sve do geometrije i emotikona.

 

 

4. Naglašeni optimizam

 

A kada smo kod emotikona, ove jeseni kao jedan od vodećih trendova u ukrašavanju noktiju iskristalizovao se i onaj koji ističe da svoje nokte ukrasimo jarko-žutim manikirom sa smajlićima. Prema rečima poznate manikirke Mei Kavajiri, interes za ovaj dizajn je u porastu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Color Camp (@color_camp) дана


 

 

makonda-tracker