stil za plažu

OD BUCE DO MRŠAVICE — SVAKOME ODLIČNO STOJI! "Nevidljivi" bikini Eve Longorije sigurno će vam se dopasti

0

Čuvena "očajna domaćica" godinama je modni uzor kad su svečane prilike u pitanju, ali njen stil za plažu ne zaostaje za njenim glamuroznim izdanjima!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna glumica Eva Longorija veoma je posvećena vežbanju, pa i u 45. godini, dve godine nakon što je na svet donela svoje prvo dete, izgleda kao devojčurak!


Atraktivna glumica je sada svoju izvajanu figuru pokazala na plaži, ali je ona ipak ostala u drugom planu, a razlog je Evin izvanredan izbor kupaćeg kostima.

 

 

Glumica se, naime, opredelila za nude bikini, i to model Majorca, koji potpisuje američka dizajnerka Melisa Odabaš. On se sastoji od gornjem dela sa širokim bretelama koji podseća na sportski grudnjak i na jednoj strani je ukrašen metalnim prstenom u boji zlata, do donji deo čine duboke gaćice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Najinteresantnije je to što sam ovaj kupaći kostim ima zaštitni faktor od UV zračenja, i to čak 50, a za njega je glumica izdvojila nešto više od 130 dolara.


Ovaj zanimljiv model, poznat još i kao "nevidljivi" i "goli" bikini odličan je izbor ako ste već preplanuli i želite da se razmećete svojim letnjim tenom, ali je njegova magija u tome što odlično pristaje različitim tipovima građe i devojakama različite težine. Ukoliko, recimo, imate višak u predelu stomaka ili kukova, dublji donji deo će to prekriti!

 

Majorca se proizvodi i u crnoj varijanti, a evo kako ona izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELISSA ODABASH DESIGN (@melissaodabashdesign) on

 

makonda-tracker