u čast MAJČINSTVU I DUH... KOKOŠARNIKA?!

NI PANDEMIJA IH NEĆE SPREČITI DA SE DOTERAJU! Ove haljine su obeležile Met galu KOJA SE NIJE NI ODRŽALA

0

To što je ovogodišnje gala veče čuvenog njujorškom muzeja Metropoliten otkazano, ne znači da će poznate ličnosti sedeti u trenerci.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovo doba godine obično je jedno u najvažnijih u svetskom modnom kalendaru – početkom maja obično se održava Met gala, događaj koji okuplja najveća imena svetskog džet-seta. Slavni dobijaju određenu temu i oblače se u skladu s njom, a fotografije sa crvenog tepiha šire se i opisuju danima, mesecima i, u slučaju nekih izdanja, godinama.


Ipak, kao i sva javna okupljanja, ovogodišnja Met gala je otkazana zbog pandemije virusa korona, a zvezde poput Džulije Roberts i Keti Peri nisu prošetale pred stotinama foto-reportera i kamera. A tako smo želeli da vidimo Keti trudnu na crvenom tepihu!

 

Ipak, to što se Met gala nije održala nije sprečilo poznate ličnosti da se doteraju i pokažu nam modna izdanja koja su planirale da obuku za ovaj događaj! Juče smo vam pokazali haljinu koja bi nesumnjivo bila proglašena najlepšom – toaletu Džulije Roberts koju obavezno morate da vidite OVDE, a mi vam predstavljamo još dva upečatljiva modna trenutka s „Met gale koja se nije održala“, kako pišu modni portali.


Glumica Amanda Sejfrid planirala je da na crveni tepih donese dašak proleća u vidu haljine s dugačkom suknjom floralnog dezena. Ona je pozirala u seoskoj atmosferi, pored kokošarnika i u njemu i našalila se da bi njena pratilja bila kokoška Kendas (ili se nije šalila?).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Seyfried? (@mingey) on

 

Keti Peri,koja će uskoro doneti na svet svoje prvo dete, pokazala je interesantnu kreaciju Žan-Pola Gotjea, inspirisanu stilom kraljice popa Madone osamdesetih godina prolog veka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

 

makonda-tracker