loše je odabrala

NJEGOV NAJVEĆI USPEH I NJEN NAJVEĆI PROMAŠAJ: Kim Kardašijan pokušala da podrži supruga na jedan od najvažnijih dana u njegovom životu, pa nasmejala čitav modni svet

1

Rijaliti zvezda bila je sprečena da prisustvuje izvođenju opere Marija koju potpisuje njen suprug Kanje Vest, ali mu je pružila podršku na svoj način.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U okviru kulturne manifestacije Art Basel 2019, koja se održava u Bazelu, Majami biču i Hongkongu, reper i dizajner Kanje Vest izveo je operu Marija i privukao mnogo pažnje svetske javnosti. 

 

Reč je o komadu koji je režirala Vanesa Bikroft i koji predstavlja svojevrstan nastavak Kanjeove opere Nabukodonosor, koja je izvedena prošlog meseca. Vest je repovao, čitao delove Biblije, a nakon što je operu otvorio moćan ženski vokal, odjeknuo je Kanjeov glas:

 

Preko 300 proročanstava je opisalo dolazak Spasioca. Isus Hrist ih je sve ispunio.

 

Za ulaznice za ovaj događaj trebalo je izdvojiti po 200 dolara, a američkim mediji javili su da su sve rasprodate za oko 24 sata, tako da slavni reper i te kako ima čime da bude zadovoljan.

 

Oni koji nisu zainteresovani za samo delo najviše su se bavili njegovim izgledom na predstavi, odnosno činjenicom da je reper bio od glave do pete prekriven srebrnom bojom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

I dok je Kanje uživao samo u pohvalama, njegova draga je doživela nešto sasvim suprotno!

 

Svojevrstan omaž na dan izvođenja opere dala mu je supruga Kim Kardašijan Vest, koja je na Instagramu objavila fotografiju za koju je pozirala sa ćerkicom Šikago, odevena u pantalone srebrne boje i pilotsku jaknu. Budući da je nedavno pohvaljena zbog toga kako nosi ovaj model jakne, Kim je verovatno mislila da ne može da pogreši ukoliko odabere ovaj komad. Njena nesreća bila je, međutim, u tome kako ju je kombinovala.

 

Mnogima su, naime, za oko najviše zapale patike koju je rijaliti zvezda odabrala. Reč je o modelu koji potpisuje upravo Kanje Vest, odnosno njegova modna linija Yeezy, a koje se na društvenim mrežama opisuje kao najružnije patike na svetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Njena fotografija privukla je mnogo pažnje na Instagramu, a čak i najverniji obožavaoci obasuli su je negativnim komentarima, poput: Shvatamo da ti je to muž, ali nekad treba da kažeš ne, Ovo su mutanti kroksica, Imati toliko novca, a nositi ovako nešto. Jedan se naročito izdvojio.

 

To mora da je najružniji autfit koji sam ikad videla — napisala je jedna Kimina obožavateljka.

 

makonda-tracker