od čuvenog francuskog dizajnera

NOVOGODIŠNJE ŠTIKLE KOJE ĆE SVI KOPIRATI: Za OVIM modelom cipela poludele su žene širom sveta

1

Legendarni francuski dizajner cipela Christian Louboutin uspeo je još jednom da dame oduševi, a to radi već skoro tri decenije unazad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njegove cipele postale su sinonim za moderan stajling svake žene od stila, te upravo čuvene crvene potpetice sa Louboutin potpisom možemo najčešće videti na crvenom tepihu, piše Elle.

 

Iako brend svake sezone izbaci kolekciju u kojoj se pored neizostavnih potpetica sa đonovima u crvenom tonu, nalazi i dobar broj novih modela sandala, baletanki, patika, čizama, kao i sjajnih letnjih papuča, s vremena na vreme ljubiteljke cipela oduševi vest o nekoj od ekskluzivnih saradnji i još ekskluzivnijh modela.

 

Poznati šoping sajt Mytheresa u saradnji sa brendom Christian Louboutin, upravo je lansirao capsule kolekciju koja sadrži osam modela cipela idealnih za prazničnu party sezonu.

 

Međutim, dva modela dobila su najveću pažnju.

 

U pitanju su vrtoglave potpetice od prevrnute kože u crvenoj i crnoj boji, na kojima se posebno ističe jedan vrlo efektan detalj: velika mašna koja se nalazi tačno iznad pete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The FMD (@lovefmd) on

 

Mada bismo svakako svi želeli jedan originalni par iz ove ekskluzivne kolekcije, ali za njega je neophodno izdvojiti cifru između vrtoglavih 795 i 1495 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mytheresa (@mytheresa.com) on

 

 

makonda-tracker