OSTAĆE MODNI HIT!

NIKAKO IH SE NE ODRIČITE: Ana Vintur otkriva koje komade OBAVEZNO treba da sačuvamo i za sledeću sezonu

0

Slavna modna urednica Ana Vintur pratila je, iz prvog reda, najbolje modne revije za proleće / leto 2020. godinu. Evo šta je izdvojila!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad Ana Vintur daje intervju, svi modni novinari se pretvore u uvo. A kad otkriva šta se njoj najviše dopalo na modnim revijama za 2020. godinu, već znamo da će to biti top trend, piše Lepa & Srećna.

 

Za proleće i leto 2020. godine, dizajneri će nas, pre svega, oblačiti u najrazličitije desene. Kraj 2019. godine pripada jednostavnim komadima, česte su kombinacije jednobojnih tkanina i vrlo uprošćenih krojeva, među kojima su samo karo i animal print držali visoko mesto.

 

 

Međutim, sledeće sezone očekujte i povratak cvetnog desena, kao i psihodeličnih printova.

 

1. Mantil!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Posle niza sezona u kojima je jakna svojom praktičnošću potiskivala druga modna rešenja za prelazni period, mantil je zaista broj jedan.


Na modnim revijama za 2020. godinu, pažnju su privukli i kraći modeli, koji podsećaju na jaknu.


Naravno, nezaboravna je kombinacija sa kupaćim kostimom, ali model sa kratkim rukavima izgledaće odlično i u sportskoj i u poslovnoj varijanti.


2. Baletanke!

 

foto: Youtube printscreen

Ravne cipele vraćaju se na velika vrata, a posebnu pažnju izazivaju modeli sa detaljima kao što su kaiščić oko noge ili vrh cipele u kontrastnoj boji.


3. Čipka!

 

foto: Profimedia

Zaboravljeni, nežni materijal vraća se na velika vrata. Na reviji modne kuće Aleksander Mekvin, svi ljubitelji ručnog rada uživali su u fantastičnoj kombinaciji starinske lepote i modernih ideja za 21. vek.

 

Ručni rad na belom lanu? Ako imate sličnu bluzu ili haljinu, pripremite je za sledeću godinu!

 

 

makonda-tracker