KAKO VAM SE ČINI?

NJIH DVOJE SU BILI NAJLEPŠI NA FILMSKOM FESTIVALU: O ITALIJANSKOM paru svi bruje, a oni nose titulu modnih ikona! (FOTO) (VIDEO)

0

Mnogi im zavide i žele da budu kao oni

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Atraktivna crnka Đulija De Lelis pojavila se ruku pod ruku sa svojim verenikom čuvenim motociklistom Andreom Janoneom, a par je zapalio masu razmenivši sočne poljupce na crvenom tepihu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giulia (@giuliadelellis103) on

 

Ova fatalna Italijanka blistala je u u predivnoj, raskošnoj toaleti nežnoroze boje u kojoj je istakla svoje bujne grudi.

 

 Kako je ova haljina imala i dubok šlic, Đulija je pokazala svetu i svoje zategnute noge, a sudeći po njenom stavu i ponašanju sinoć. jasno je kako joj je pošlo za rukom da osvoji neke od najpoželjnijih Italijana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika Press & Media (@kikapressandmedia) on

 

Ona je pre veze sa ovim Moto GP vozačem, imala romasu sa muzičkim producentom Andreom Damanteom, a bila je verena i za pevača Irama.

Inače, Đulija se proslavila na društvenim mrežama i jedna je od najuticajnijih italijanskih influensera, na Instagramu je prati više od 4 miliona ljudi. Učestvovala je i u tamošnjem rijaliti šou "Veliki brat", a važi i za svojevrsnu modnu ikonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giulia (@giuliadelellis103) on

 

 

 

makonda-tracker