dame, ovo je savršen kroj!

STAJLING ZA VISOKE TEMPERATURE: Evo kako da vam bude prijatno, a da odlično izgledate!

0

Tokom leta bismo svi najradije šetali i ulicom u kupaćim kostimima, ali avaj, verovatno bi nas priveli i zatvorili.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Međutim, ne moramo ići goli kako bi nam bilo prijatno na vrućini. Ključ je u materijalu – birajte mekani, fini tanki pamuk i biće vam znatno lakše.

 

Haljine od pamuka su izuzetno nošene svakog leta, pa i ovog. S razlogom – prijatne su, udobne, uklapaju se u raznorazne prilike, ne čine da se znojite više nego inače i plus što u njima lepo izgledate. Ovo je jedna od najviše nošenih haljina ove sezone, a razlog tome je ne samo materijal, već i kroj koji je čini tako idealnom: nije uska, pa može i da sakrije ono malo viška na stomaku i butinama, ima šlic zbog čega je još prijatnija + što u njoj izgledate fenomenalno:

 

foto: Promo


Gde možete da je kupite? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Gornji deo haljine je zatvoren, a rukavčići su sečeni ukrivo. Sečena je malo iznad pupka i na tom delu se nalazi i kaiš od istog materijala koji se može zavezati kako god poželite. Nju možete da nosite i tokom dana i tokom večeri u najrazličitijim varijantama: dok šetate, dok šopingujete, kada izlazite na piće, pa čak i na posao osim ako ne radite negde gde je jasno definisano kako morate biti obučeni.

 

 

foto: Promo


Požurite da po super sniženoj ceni nabavite svoju dugu letnju pamučnu haljinu online OVDE ili je poručite pozivom na 011/6 888 999.

 

makonda-tracker