proverite!

DAME, OVAJ KUPAĆI PRISTAJE SVAKOM TIPU GRAĐE: Jednostavna boja i skroman kroj su IDEALNA KOMBINACIJA ZA OVO LETO!

1

Sezona godišnjih odmora i uživanja u sunčanim danima samo što nije počela, a među najpopularnijim letnjim destinacijama i ove će se godine naći gradovi uz obalu mora.

foto: Profimedia

Uz istraživanje njihovih pitoresknih uličica i uživanje u gastronomskim delicijama,izležavanje na plaži i kupanje biće naše omiljene aktivnosti zbog čega će se u našoj garderobu za godišnji odmor, uz lagane haljine i odevne komade od lana za šetnju i večernje prilike, pronaći kupaći kostim.

Od godišnjeg odmora deli nas tek nekoliko nedelju(ili one najsrećnije tek nekoliko dana) što znači da je krajnje vreme za potragu za onim savršenim kupaćim kostimom.

 

Iz godine u godinu, modne kuće, dizajneri i high street brendovi taj zadatak nam čine sve jednostavnijim, a pregršt odličnih modela već možete pronaći u aktuelnim kolekcijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

 

Nakon bikini modela koji su vladali modnom scenom i peščanim plažama na početku 2000ih,poslednjih nekoliko godina u središtu letnjih modnih trendova istakli su se modeli inspirisani klasičnim i ženstvenim retro kupaćim kostimima.

 

S modernim pomakom u silueti, kolorističkom izboru i trendi detaljima, klasični modeli jednodelnih kupaćih kostima i dvodelnim modelima s donjim delom visokog struka izgledaju bolje no ikad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Najpoželjniji trendovi za letnju sezonu ispred nas su ponovno istakli jednostavnost i svestranost neutralne palete boja, efektne detalje i retro siluete koje prate liniju ženskog tela i naglašavaju ono najbolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orion Carloto (@orionvanessa) on

Iza najpoželjnijih modela kupaćih kostima u kojem ćete se osećati samouvereno, krije se jednostavan spoj klasičnih krojeva s modernim pomakom i crnom bojom koja će odlično izgledati u kombinaciji s preplanulim tenom i nekoliko zlatnih modnih dodataka.

 

 

makonda-tracker