Klasična kao haljina

Elegantna i uvek u trendu: Mala crna torbica

0

Već znamo da postoji parvilo da svaka žena treba da ima u svom ormaru malu crnu haljinu i to pravilo sad važi i za torbe

Crna torbica za svaku priliku
Crna torbica za svaku prilikufoto: Profimedia

Polako se približavamo zimskoj sezoni koja osim niskih temperatura i praznika donosi i novu garderobu, prenosi Elle.rs.

 

Iako će promena jesenje u zimsku garderobu biti dosta suptilnija od one koju je doneo početak jeseni jer će brojni jesenji modni favoriti još uvek pronalaziti svoje mesto u zimskom ormaru, topli slojevi odeće istovremeno će biti nezaobilazni.

 

Osim oversized pletiva, vunenih kaputa i pantalona od toplijih materijala, zimska sezona istaknuće i nekoliko ključnih modnih dodataka koji će biti važan deo naših svakodnevnih odevnih kombinacija. Uz čizme postavljene toplim krznom, elegantna, svestrana i praktična dnevna torba u crnoj boji istaći će se kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka.

 

Osnovu svakog zimskog ormara stvoriće oni večni klasici i najjednostavniji basic modeli kojima se vraćamo iz sezone u sezonu i koji se uvek iznova nameću kao savršeni početak ili kraj naših dnevnih i večernjih, ležernih i poslovnih kombinacija. I dok ćemo se s prvim zimskim danima vratiti sofisticiranosti finog kašmira, svilenim košuljama i toplim bundama i kaputima, među modnim dodacima kao nezaobilazan deo svakog ormara istaknuće se samo jedan model – crna torba.

 

Istovremeno klasična i moderna, crna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombinovanje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvek volimo da imato nadohvat ruke, crnoj torbi vraćamo se baš svake sezone. I dok ćemo one velike modele zadržati za užurbane dane kada sa sobom nosimo više stvari no obično, cross-body modeli u koje stanu sve one stvari koje su nam potrebne, a ponekad i više od toga, i u ovoj će zimskoj sezoni biti omiljeni izbor.

 

Od veštačke ili prave kože, glatke i meke ili croc teksture, s decentnim srebrnim ili zlatnim metalnim detaljima ili s dodatkom resica kao trendi detalja, crne torbe ove zime nose klasičan izgled s modernim pomakom koji će odlično izgledati u svakom zimskom looku.

 

U potrazi za savršenom crnom torbom za svaki dan dovoljno je zaviriti u ponudu omiljenih high street brendova koji su unutar svojih prvih zimskih kolekcija već ponudili pregršt popularnih modela. "Bucket", "hobo", "shopper" ili "cross-body", izbor je širok, a na nama je da odaberemo onu koja će s jednakom lakoćom odgovoriti na naše dnevne potrebe i uklopiti se u naš zimski look. Sve modele koje možete poželeti ove zime su u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Minkoff (@rebeccaminkoff) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lilitravor (@lovelovefashion__) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M Y L O O K (@my_look.ua) on

 

makonda-tracker