ne propustite

PRVI LC WAIKIKI OUTLET OD DANAS U ZEMUN PARKU! Iskoristite 3+1 akciju i obavite dobru kupovinu od danas do nedelje, 30. septembra

0


LC Waikiki nudi bogatu ponudu odeće koja prati svetske modne trendove i namenjena je svim uzrastima

foto: Promo
foto: Promo

Poznati internacionalni modni brend LC Waikiki danas otvara svoju prvu outlet radnju u Srbiji, u Zemun Parku. Otvaranje je najavljeno za 12 časova kada će svi posetioci Zemun Parka moći da uživaju u najboljoj ponudi kolekcija renomiranog turskog modnog brenda.


Od danas, 28.septembra do nedelje 30. septembra svi kupci će imati mogućnost da obave dobru kupovinu i iskoriste akciju 3 + 1 kao specijalnu pogodnost povodom otvaranja prvog outleta ovog poznatog brenda.


LC Waikiki nudi bogatu ponudu odeće koja prati svetske modne trendove i namenjena je svim uzrastima. Modne linije ovog brenda sadrže veliki izbor proizvoda za celu porodicu na jednom mestu. Osim kolekcija koje su namenjene ženama i muškarcima, svi zainteresovani će moći da obave povoljnu kupovinu i odeće za bebe, mlađu decu kao i za tinejdžere. Na preko 1.000 m2 maloprodajnog prostora biće izložen veliki broj artikala koji će po pristupačnim cenama biti u ponudi što će svakako porodični šoping u Zemun parku učiniti još potpunijim i prijatnijim.

 

Svojim odličnim kvalitetom, pristupačnim cenama i prepoznatljivo dobrom uslugom LC Waikiki opravdava mesto jednog od lidera na domaćem tržištu. Zemun park će i ove jeseni nastaviti vredno da radi i da svoje verne posetioce raduje brojnim aktivacijama i zabavnim sadržajima koji su prilagođeni različitim uzrasnim grupama a pre svega porodicama sa decom. Od kreativnih radionica, zanimljivih predstava, interaktivnog rada sa decom, preko izložbi i sportskih događaja neće izostati ni mnoštvo iznenađenja i noviteta kojima će hladni jesenji dani biti zagrejani odličnom zabavom i igrom. Kao i uvek oni najmlađi će biti u centru pažnje tako da se specijalno za njih ove jeseni otvara i najveća i najmodernija dečija igraonica LOL koja će zasigurno uz već postojeće sadržaje svrstati Zemun park u jednu od najprivlačnijih destinacija za porodice sa decom.


Zemun park, prvi ritejl park u Beogradu, investicija izraelske kompanije MIVNE Group koja je ujedno i operater centra beleži nove poslovne uspehe. Ovaj ritejl park koji je smešten na samom ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada prostire se na površini od 77.000 m2 gde se nalazi preko 30 maloprodajnih objekata i svi trenutni kapaciteti su popunjeni. Veliki asortiman ponude od nameštaja do garderobe garantuje zadovoljenje širokog spektra potreba posetilaca.

 

 

makonda-tracker