neočekivan modni ispad

Prve dame se u ovakvoj obući nikada nisu videle: Smeli potez Brižit Makron (FOTO)

4

Za dvodnevnu zvaničnu posetu Finske, supruga francuskog predsednika, Brižit Makron, zamenila je šzikle za obuću u kojoj prve dame nismo navikli da vidimo. Nikada!

brižit makron
brižit makronfoto: profimedia

 

Brižit Makron u Helsinkiju je posetila novu dečju bolnicu, a društvo joj je pravila supruga finskog predsednika Dženi Haukio. Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona za tu je priliku obukla mornarsko plavi sako modne kuće "Balmain" i pantalone užeg kroja i štikle u istom tonu, prenosi Stil.

 

Nakon toga, Brižit se uputila u razgledanje tvrđave "Suomenlinna", ali pre polaska odlučila je da promeni obuću. "Pucala" je na udobnost i obula patike svog omiljenog dizajnera Nikolasa Gaskijera koji dizajnira za modnu kuću Luj Viton.

 

brižit makron u patikama
brižit makron u patikamafoto: Profimedia

 

Patike su definitivno obuća u kakvoj se prve dame jako retko viđaju, ali Brižit Makron poznata je po tome da pomera granice pravila odevanja predsedničkih supruga pa njen izbor i ne čudi previše. Za obilazak dvorca odevnoj kombinaciji dodala je elegantni svetloplavi šal takođe s potpisom kuće Luj Viton.

 

 

makonda-tracker