otkrivamo

Žene od stila ih sada posmatraju sa gađenjem: 10 modnih komada koji su totalni out (FOTO)

0

Ako ih imate u svom ormaru, bacite ih! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako vreme prolazi, trendovi se menjaju, prolaze, neki se vraćaju, a neki potpuno padaju u zaborav, piše Stil.kurir. 

 

Spremite se da odustanete od sledećih 10 komada koji su bili ili su još uvek popularni među prosečnim ženama i muškarcima, ali više nisu u modi!

 

Trenerka

 

Iako nema ničeg udobnijeg od trenerke, majice i duksa, ova kombinacija sada je primerena isključivo za teretanu, džoging, sportsku šetnju i boravak kod kuće. Ako ste ljubitelj udobne odeće, okrenite se sportskoj eleganciji - farmerke, bela lanena košulja i elegantnije patike koji sada ima svuda, biće pun pogodak.

 

 

Suknje sa tilom

 

Teško da ćete igde više videti damu od stila da nosi suknju sa tilom. Teksas je apsolutni hit kada su u pitanju suknje svih dužina! Ni saten i svila nisu loš izbor.

 

 

Rančevi

 

Prostrani, udobni, prelepi rančići više nisu trend! Modni stručnjaci preporučuju da radije odaberete klač torbice svetlih boja ili što manje torbe neobičnih nijansi ili oblika.

 

 

A post shared by Dan Scott (@danscottstyle) on

 

Naočare sa "ogledalo" staklima

 

Zavoleli smo ih još 2013. godine, ali nakon 5 godina, tome je došao kraj. U trendu su okrugle, mačkaste i predimenzionirane naočare za sunce sa ukrasima.

 

 

Papuče sa krznom

 

Neki se raduju, neki tuguju, ali jedno je sigurno - papuče sa veštačkim krznom odlaze u zaborav! Sada je ključ u jednostavnosti - izaberite jednostavni par papuča sa širokim kaišem od meke kože. Jednostavno, ali veoma šik i elegantno.

 

 

Kupaći sa trakama

 

Iako su prethodne dve godine bili apsolutni hit, da li zbog dosade ili zbog šara koje ostaju po celom telu, kupaći sa mnoštvom traka je sada totalni aut. Bolji izbor je sasvim jednostavan jednodelni kupaći sa nekim lepim ukrasom, karnerima na bretelema ili nekim drugim diskretnim detaljem.

 

 

Pripijene haljine

 

Biti "previše" seksi nije u trendu! Uostalom, u njima nikako ne možete da se osećate prijatno! Izaberite laganu haljinicu od prirodnih materijala koja će vam lepo stajati, ali i omogućiti koži da diše.

 

 

Pocepan teksas šorts

 

Iscepani ili iskrzani šortsevi sa visokim strukom više nisu popularni. Isto važi i za komade sa šljokicama ili drugim dekorativnim detaljima. Jednostavan teksas šorts srednje dubokog strukaje sada najbolji izbor!

 

 

Kožne pantalone i helanke

 

Inače je u pitanju diskutabilan komad odeće, koji ne ume svako da iznese, ali tokom leta su potpuni aut. Sa druge strane, crne pantalone od pamuka ili teksasa, kao i klasične farmerke nikada neće izaći iz mode.

 

 

Čipkaste čoker ogrlice

 

Ako ih i dalje nosite, ljudi koji iole prate modu mogli bi čudno da vas gledaju. Radije odaberite tanke, duže lančiće koji će učiniti da vaš vrat izgleda duže, a dekolte elegantnije i ženstveno.

 

 

makonda-tracker