GLOSSY MODNI EDITORIJAL

Lepa Brena: Dopuštam sebi veliku slobodu na sceni imajući u vidu da je to moj poligon na kome mogu da se igram (FOTO)

0

"Kao i svaka žena, imam pune ormare garderobe, ali nikada nemam šta da obučem!"

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Legendarna pevačica objašnjava razliku između garderobe koju privatno nosi i one koju bira za druženje sa publikom i ističe da često, iako ima pune ormare, pomisli kako nema šta da obuče..

 

foto: Vladimir Šporčić

 

1. Kao i svaka žena, imam pune ormare garderobe, ali nikada nemam šta da obučem! Stalno razmišljam kako moram da kupim još samo ove cipele, pa jednu tašnu... Moj stil varira od dnevnog, poslovnog do scenskog, a odeću menjam u skladu s ulogama koje imam u toku dana. Volim klasiku kada sam na prijemima i koktelima, jer to su trenuci kada je dres-kod unapred propisan i nema mnogo razmišljanja šta da obučem jer se decentnost i elegancija podrazumevaju.

 

foto: Vladimir Šporčić

2. Tokom dana preferiram farmerke i sportski stil. Pantalone češće nosim privatno, ali nema pravila i to zavisi od godišnjeg doba i raspoloženja. Volim lepršave letnje suknje i jarke boje. Uz dobar nakit svaka kombinacija biće nešto novo i drugačije.
 

foto: Vladimir Šporčić

3. Kada je reč o scenskom nastupu, dopuštam sebi veliku slobodu imajući u vidu da je to moj poligon na kome mogu da se igram. Bitno mi je da u tome što nosim budem nesputana, da su to prirodni materijali koji sadrže elastin, da nemam ograničenja, jer volim da se krećem na sceni, budem aktivna i pustim da me ponese trenutak. Naglasila bih da je scena vrlo zahtevna jer ono što vam se dopada, može da se ne slika lepo ili ono što vi mislite da je sjajno, kamera vidi drugačije.

 

foto: Vladimir Šporčić

4. Važno je da imam dobre cipele. I po mogućstvu, udobne. Ne mogu da nosim nešto što je lepo, a neudobno! Noga trpi težinu čitavog tela tokom dana i vrlo se odgovorno odnosim prema toj činjenici. S druge strane, cipele daju šik momenat i zaokružuju čitavu vašu modnu priču. One nepogrešivo odaju da li imate ili nemate stila. Obavezna je dobra jakna koja mi omogućava da šetam iz stila u stil. A tašna mora da se gađa s jaknom! Tašne su moja strast! Iako visoko prvo mesto i dalje drže cipele, tašne su po značaju odmah iza njih. Volim da uklopim tašnu i jaknu i to se pokazalo kao pun pogodak u više navrata.

 

 

makonda-tracker