kaubojka

Glumica demonstrira stilsku nadmoć: Margo Robi u narandžastom kožnom odelu

0

Njen savršeno stilizovan bob podrazumevao je razdeljak sa strane i blage talase i možda bismo očekivali da će, shodno beauty izboru, da ponese kreaciju inspirisanu modom starog Holivuda, ali Margo, to nije uradila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska slatkica napravila je pravi stilski tvist demonstrirajući novu verziju "kaubojskog" izgleda, tako da izgleda šik i seksi, piše elle.rs

 

 

Naime, zvezda filma I, Tonyasinoć je u svojstvu ambasadorke automobilskog brenda Nissan, prisustvovala predstavljanju Formule E i naravno, umesto interesovanje na novotarije u domenu vozila, svu pažnju usmerila na sebe.

Pretpostavljate, fantastičnim outfitom.

 

Narandžasti komplet za koji se glumica opredelila, istakao je njen seksepil do maksimuma, a kako i ne bi kada model potpisuje pariska "kraljica" šika i seksi mode - Isabel Marant!

 

Seksi duo čini košulja koju je Robi uvukla u stilizovanu mini suknju sa volanima po kosini, dok je ceo kožni ansambl zaokružila zlatnim sandalama brenda Alunmae.

 

Zanimljivo je da je Margo maksimalno istakla ženstvenost, služeći se cowboy inspiracijom i još jednom objasnila zašto je već sa 28 godina ikona stila.

 

 

makonda-tracker