oprez!

Samo jedan detalj može da uništi izgled: Ovaj stil Dženifer Lopez nikad, nigde i nikako ne smete da kopirate! (FOTO)

0

Popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez poznata je po izvanrednom stilu, ali i njoj se ponekad dešavaju modne katastrofe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Uska garderoba, naglašen dekolte i visoke potpetice su osnovne odlike stila lepe Portorikanke i, iako igra na granici ukusa, u većini slučajeva izlazi kao modni pobednik. Ipak, sinoćna poseta prestižnog restorana u Holivudu je primer kako samo jedan detalj može u potpunosti da degradira izgled, piše Elle.

 

Za noćni provod, Dženifer Lopez se opredelila za uske, iscepane farmerice dubokog struka u koje je uvukla svilenu, providnu oversize košulju. U ruci je držala beli džemper i fantastičnu camel Birkin torbu od krokodilske kože. Nisu izostali ni zlatni detalji - sat i prstenje, ali neoprostivi izbor obuće razlog je prave modne katastrofe.

 

Kombinacija bi bila nešto između ležerne i elegantne, da nije bilo zlatnih sandala s metalnim ukrasima na platformu i tanku štiklu, kojima je pevačica istakla neukus i u celini ostavila loš utisak.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Takođe, Džej Lo je eksperimentisala s frizurom i šminkom: kosu je podigla u rep sa stilizovanim i uvijenim umetcima, braon karmin, prenaglašene oči iscrtane sivom, braon i belom senkom više govore o nekoj zvezdi koja bezuzpešno pokušava da vrati nekadašnju slavu, nego o veoma uspešnoj dami, što Dženifer jeste.

 

 

makonda-tracker