Posle Mišel Vilijams i Ališe Vikander

Prirodna je, nasmejana, za nas - savršena: Kako je šarmantna glumica postala muza poznatog francuskog modnog giganta

0

Trenutno najplaćenija glumica na svetu proslavu početka ove fantastične saradnje imala je na ovogodišnjim Oskarima, gde se pojavila u čak dve veoma efektne Luj Viton kombinacije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poslednji niz godina LV zaštitno lice bile su američka glumica Mišel Vilijams i njena švedska koleginica Ališa Vikander, a takođe na predlog njihovog aktuelnog kreativnog direktora Nikole Žeskijea, "naslednica" postala je šarmantna Ema Stoun.

Inače, Sam Nikolas izjavio je kako je njegova želja još 2013. godine (kada je došao u LV) bila da se kao ambasador kuće i njegovo zaštitno lice angažuje riđokosa glumica. Pregovori su trajali skoro godinu dana i sada je to postala stvarnost!

 

A post shared by Favecelebs❤️ (@favescelebs) on

Čim sam došao spomenuo sam Emu, ali potrajalo je dok ta ideja nije realizovana" prenosi Elle. "Šta volim kod nje? To što je prirodna, nasmejana, što njena lepota predstavlja savršen balans između ženstvenosti i boyish strane koja je superkul i inspiracija svima nama."

Saradnji je ipak najviše "kumovala" Petra Flaneri, stilistkinja sa kojom već dugi niz godina sarađuje upravo ova lepa glumica.

Nas troje smo tim. Diskutujemo, analiziramo i pravimo plan za sezonu nagrada."

 

A post shared by W magazine (@wmag) on

 

 

makonda-tracker