U fokusu

Upoznajte unuku Dajen fon Furstenberg: Budućnost poznatog modnog brenda u rukama osamnaestogodišnje Talite?

0

Poput velikih modnih porodica kao što su Guči, Prada, Versaće, Ralf Loren, Karolina Erera... i Dajen fon Furstenberg misli da je "najbolje kada je sve u krugu porodice".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, tokom prve kampanje nakon što je kuću napustio Džonatan Sanders, slavna DVF predstavila je svoju unuku, osamnaestogodišnju Talitu.

 

foto: Profimedia

Pre deset godina bili smo deo PITTI-a u Firenci. Reviju smo održali u velikoj privatnoj bašti, a u prelepoj Toskani se zadržali još sedam dana. Moja unuka Talita tada je imala nepunih 9 godina i poželela je da ide sa mnom na taj put. Rekla sam joj da ću je povesti pod jednim uslovom - da radi! I radila je. Pomagala je gde god je mogla i super smo se zabavili tada. Sada je odrasla mlada dama i naša muza. Pozirala je ceo dan kao da je profesionalni model", napisala je Dajen na svom Instagram profilu.

 

A post shared by DVF (@dvf) on

Mlada lepotica u najnovijoj kampanji brenda izgleda kao modeling zvezda iz sedamdesetih, piše Elle, sa raspuštenom svetlokestenjastom kosom, prirodnim izgledom odevena u lepršave animal print haljine u limun žutoj, kombinezone i ultimativne haljine na preklop.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker