bez greške

Militari stil je ponovo u modi: Viktorija Bekam u moćnom kombinezonu za kojim uzdiše pola planete (FOTO)

0

Najnovija poslastica u ovom trenutku među zaljubljenicama u modu u poslednje vreme svakako je uživanje u paparaco fotografijama Viktorije Bekam, koja je kreativnija nego ikad!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedno je sigurno, kad god Viktorija Bekam dođe u Njujork, možemo da očekujemo defile sjajnih kombinacija, mahom zasnovanih na bazičnim komadima, piše Elle.

 

Isto tako možemo da očekujemo kako će nas njena porodica prilično dirnuti i zabaviti, jer ako neko u modnom svetu ima brojnu i neodoljivu porodicu, to je onda Viktorija. Možemo samo da zamislimo šta će sve biti njeni klinci kada odrastu. Ali do tada, i dalje smo fokusirani na njenu modu i fenomenalan stil!

 

 

I u Njujorku, Poš Bekam je nastavila da bude veran ambasador sopstvenih kreacija, pa smo tako od njenog dolaska u Veliku jabuku mogli da zauzmemo mesto u virtualnom prvom redu i uživamo u njenim stilskim bravurama.

 

Do revije viđali smo je u vrslo svedenim monohromatskim kombinacijama koje su se bazirale na dugačkim kapitima, rolkama i pantalonama na ivicu, da bi nas dan nakon revije "počastila" komadom pravo sa piste!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju je military kombinezon svilenkaste teksture iz njene jesenje kolekcije. Vrlo sveden, a elegantan, kombinezon krasi jedna svetla nijansa sivkastozelene boje. Vrećaste pantalone na crtu sa skrivenim džepovima doprinele su da model izgleda vrlo kul i ležerno.

 

Torba s dugačkim kaišem, stilizovana preko levog ramena i crne čizmice bile su jedina nadogradnja ovog njujorškog momenta Britanke koja je sve iznela u svom stilu: s nonšalantnim hodom i naočarama.

 

makonda-tracker