Svedeno, ali efektno

Jedan detalj, a bezbroj mogućnosti: Bridžit Bardo se od njega nije odvajala, a sada ga od zaborava čuvaju Sijena Miler i Margo Robi

0

Zanimljiv aksesoar za kosu, koji smo imali prilike da vidimo na reviji jesen / zima 2017 dizajnerke Tori Burč, doživeo je pravi povratak na velika modna vratau tek sada kad su ga ponele Sijena i Margo. Nekada, Bridžit Bardo se od njega nije odvajala... zasigurno ćete ga ceniti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U pitanju je jednostavna crna plišana traka, koja daje bezbroj mogućnosti! Ukoliko ne uspete da je pronađete u radnji, sa lakoćom je možete napraviti i sami.

 

Ideje za nošenje

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

1. Inspo sa revija

 

Na reviji, američka dizajnerka Tori Burč je stilizovala crnu traku tako što ju je "obmotala" oko niskog repa i uvezala u laganu mašnu, piše Elle. Njen predlog je da slobodno ponesete i masivne minđuše i tako dobijete jedan moćan, damski izgled.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Margo Robi

 

Zvezda filma "I, Tonya" sredinom januara je blistala na Critics Choice dodeli nagrada, ali njeno idejno rešenje po pitanju frizure je postalo momentalno svačiji predmet obožavanja. Za ovakvu frizuru potrebno vam je manje od minut - uvežite kosu u neurednu pinđu i diskretno, uskosnicom prikačite traku. Detalj koji će dati novu, smelu dimeziju punđi, zar ne?

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Sijena Miler

 

Na Fashion Week amfAR večeri, prelepa britanka blistala je u dugoj zlatnoj Diorovoj haljini, ali njena frizura ju je ipak izdvojila iz mase. Vajb '60. je bio izražen kroz šiške, kao i punđu na temenu koja je dugo bila zaštitni znak ikone stila Bridžit Bardo. Međutim, Sijena je napravila fantastičan kontrast crnom aksesoarom koji je igrao ulogu rajfa i tako je "pojačala" vintidž izgled koji se odlično slagao uz njen autfit.

 

 

makonda-tracker