JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU

Ni lepotice od trideset godina ne bi mogle da iznesu ovaj stajling: Monika Beluči je zvezda pariskog bala (FOTO)

0

I ovoga puta, prelepa Monica je odisala prefinošću, a svoj seksepil je istakla na najbolji mogući način - odmereno i elegantno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Volimo njen jasan odnos prema životu, umetnosti, ljubavi i vezama, oduševljeni smo njenom umerenošću - Monika Beluči: O saradnji sa Kusturicom, roditeljstvu, glumi i starenju, a povrh svega njen smisao za modu iz godine u godinu nas sve više fascinira, piše Elle.

 

U utorak, na balu koji je priredila luksuzna kuća Dior u Parizu, Monika je pokazala još jedan stilski i modni pogodak u nizu i demonstrirala kako da izgledamo zavodljivo, ali bez ultra kratkih haljina i dubokog dekoltea.

 

53-godišnja glumica na svečan događaj je došla u dugoj, crvenoj haljini s potpisom Diora koja ostavlja WOW utisak!

 

foto: Profimedia

Dramatičan efekat je pojačao "V" izrez koji otkriva na suptilan način ramena, ali i čipkom koja je kreaciji dala šmek mode starog Holivuda.

 

Frizura deset centimetara kraća podmadila ju je za deset godina: Monika Beluči oduševila žene širom sveta novim imidžom (FOTO)

 

U beauty sferi, harizmatična brineta se držala jednostavnog recepta - naglasila je kestenjaste oči tehnikom "smokey" , a njena nova dužina do ramena definitivno je podmlađuje.

 

 

 

makonda-tracker