Jednostavno i moćno

Nije sve u novcu: 3 odevne kombinacije Ane Ivanović iz koje i najbogatiji mogu da uče (FOTO)

0

Ako nemate stila, ne vredi vam to što vam je dostupan svaki odevni komad koji poželite, zar ne?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Ivanović odličan je primer devojke koja može da se pohvali izuzetnim stilom! Bez obzira na to korača li crvenim tepihom, uživa li na kafi s prijateljicama ili sa suprugom šeta nekom od brojnih destinacija koje su posetili proteklih meseci, naša sportistkinja izgleda fenomenalno.

 

Više puta smo pominjali da od naše Ane mogu da uče i modne blogerke, ali je kod njenog stila još nešto interesantno: činjenica da i najjednostavnije komade ume da ponese i spoji tako da izgledaju kao sa stranica modnih magazina.

 

 

Lepa supruga nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera najlepše izgleda u nekim svakodnevnim situacijama, kada nam pokazuje kako da - bez izdvajanja previsokih suma novca - bez imalo muke izgledamo sjajno. Ovo su kombinacije koje su se nama najviše dopale.

 

#3 Pončo + ultratrendi čizme

 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Za laganu šetnju u kasnu jesen većina devojaka bira upavo ovu kombinaciju, a Ana se opredelila za krajnje jednostavan pončo veoma efektne kombinacije boja. U pitanju je spoj tamnosivih i svetlosivih romboida koji ostavlja snažan utisak!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker