foto

Uvek originalna, izazovna i smela: 3 modne kombinacije kojima je Ana Štajdohar ovu zimu učinila toplijom

0

Jednoj od najatraktivnijih dama na našoj javnoj sceni nisu potrebne vulgarne odevne kombinacije da bi istakla svoj seksepil.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šarmantna Ana Štajdohar još je lepša i razigranija otkad je postala mama, ali jedno je ostalo isto: njen jedinstveni odevni stil.

 

Bivša članica grupe Tap 011 ne samo što je odana svom muzičkom izrazu već ne godinama ne menja provereni recept koji ju je doveo do vrha lista najbolje odevenih zvezda u našoj zemlji. On je jednostavan: Ana ni u jednoj situaciji ne izgleda vulgarno i nepristojno, a ipak ističe svoj urođeni seksepil na moćan i upečatljiv način!

 

 

Zahvaljujući tome, ova lepa pevačica nas svojim modnim odabirima oduševljava u baš svakoj prilici, a ove zime su se posebno izdvojile tri odevne kombinacije.

 

#1 Mala crna haljina na Anin način

 

 

A post shared by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

Ana Štajdohar iznela je interesantan predlog svojim obožavateljkama u poslednjim danima 2017. godine. Ona je, naime, objavila fotografiju za koju je pozirala u pripijenoj mini haljini zatvorenog okovratnika i dugih rukava i u njenom opisu istakla:

 

Šta bi mogla da obučeš za Novu godinu? Evo predloga."

I moramo da priznati da je Anino rešenje sjajno - mala crna haljina u kombinaciji sa svetlucavim elementima i seksepilnim čizmama zaista je odlična ideja!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker