Čudesna!

Damski, seksepilno i bez trunke vulgarnosti: 3 modne kombinacije kojima nam je Nikolina Kovač ulepšala zimu (FOTO)

1

Šarmantna pevačica s razlogom spada u jednu od najbolje odevenih žena na našoj sceni i osvaja poštovanje dama širom regiona.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zanosna, nežna i ženstvena najčešći su atributi koji se koriste kada govorimo o pevačici Nikolini Kovač. Harizmatična zvezda Granda jedna od najlepših žena na javnoj sceni, ali daleko od toga da se ona samo uzda u prirodnu lepotu i glas. Nikolina je u svakoj prilici zvezda - besprekorno doterena, u korak s najnovijim modnim trendovima, kao što njeni obožavaoci i očekuju od nje.

 

 

Tokom ove zime, ona nas je više puta oduševila svojim interesantnim modnim odabirima, pa je bilo teško izdvojiti samo tri. Ipak, ovi su se nama najviše dopali.

 

1. Za svaki dan

 

 

Prvog dana decembra, pevačica koja stoji iza hitova 1001, Nisam dobro i Samo jednom gubiš oduševila nas je seksepilnom odevnom varijantom koja, zapravo, ne otkriva ništa, a izgleda veoma upečatljivo.

 

 

Ona je kombinovala izrazito svetao bež kaput s pantalonama crne boje i crnom rolkom, čime je postigla moćan kontrast. To je začinila bež pismo-tašna s braon detaljem, razbarušenom kosom i suptilnim mejkapom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker