hit sezone

Najprijatniji, najlepši i ponovo u modi: Obavezno nabavite košulju ili bluzu od ovog materijala

0

Mekani, udoban i zaboravljen materijal se vraća na velika vrata u svet mode - vreme je da obučete bluze od pliša!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pidžame, kućni ogrtači i donji veš u poslednjih nekoliko sezona istakli su se kao inspiracija za neke od najženstvenijih modela unutar dizajnerskih i kolekcija, piše Lepa i srećna.

 

4 jednostavna pravila: Kako da svako jutro izgledate kao prava kraljica stila

 

Nekad rezervisani za uživanje u opuštenoj atmosferi unutar naših domova, najudobnija odeća iz naših ormara prelila se u romantičan trend kojem ne možemo da odolimo. Nakon pidžama odela i ogrtača ili haljina inspirisanih sofisticiranim kućnim ogrtačima od svile ili satena, modni svet oduševilo je novo, dosad najelegantnije izdanje bodija i majica.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Daleko od klasičnih modela od pamuka ili likre koje smo navikli da nosimo ispod košulja, bluza, majica i pletiva, ove sezone bodi majice u kombinaciji s raskošnim plišem pretvaraju se u sofisticirani komad koji će osvojiti jesenju sezonu.

 

 

A post shared by Jazy goh (@jazy_g) on

 

Jednostavan za kombinovanje, plišani bodi najjednostavnije kombinacije pretvara u upečatljivo izdanje s dozom sofisticiranosti i suptilnog seksepila. Savršeni izbor i za kombinovanje uz farmerice unutar ležernih svakodnevnih kombinacija i kao top uz elegantne pantalone i ženska odela u formalnim, poslovnim i večernjim izdanjima.

 

Stilista kraljice Bi vam donosi 10 genijalnih modnih pravila: Da, veoma je važno kakav donji veš nosite (FOTO)

 

Raskošna tekstura i paleta boja u kojoj se uz večnu crnu ističu boje dragog kamenja ove su sezone u potpunosti transformisale jednostavan bodi, ali istovremeno zadržale njegovu svestranost.

 

 

Od decentnijih, romantičnih modela u nežnim bojama s 3/4 ili dugim rukavima do statement modela u raskošnom cvetnom uzorku ili izazovnom kroju bez rukava, s otvorenim leđima ili istaknutim V izrezom, raznolikost modela donosi ženstveni odgovor na svaku kombinaciju i modnu dilemu hladnog vremena.

 

 

A post shared by STYLED n CHIC (@stylednchic) on

 

Ipak, pliš se možda zadrži kao vodeći trend do kraja 2018. godine što dokazuje revija Toma Forda za proleće/leto 2018. na kojoj su dominirali modeli u odeći od pliša. Koliko je ovaj materijal postao svetski trend pokazuje i da su i poznate dame na reviju došle obučene u pliš. tako je Loren Haton nosila bluzu od pliša sa V izrezom, dok se Iman pojavila u plišanom sakou.

 

makonda-tracker