blista!

Heorhina nije bila jedina trudnica: Mesijeva supruga nezasluženo u senci Ronaldove devojke (FOTO)

0


Iako je svu pažnju medija na sinoćnoj dodeli nagrada koju je organizovala FIFA osvojio zlatni par - Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez, daleko od toga je ona bila jedina lepotica na crvenom tepihu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

U trci za priznanje za najboljeg fudbalera na planeti bio je, pored Ronalda koji ga je i osvojio, naravno, Lionel Mesi.

 

Simpatični Argentinac nije dobio ovu nagradu, ali u svom životu ima nešto mnogo vrednije: očaravajuću suprugu Antonelu, s kojom ima dvoje dece i skladan porodični život.

 

Ni na medeni mesec nisu otišli sami: Svi pogledi uprti su u Lea Mesija i njegovu suprugu (FOTO)

 

Par je na sinoćnom događaju izgledao spektakularno - Mesi se opredelio za klasično crno odelo i kravatu, dok je njegova draga sve hipnotisala zamamnom figurom u uskoj crnoj haljini čiji dubok šluc je otkrio savršeno izvajane noge. Ona je pokazala veliko modno znanje, budući da je, zbog svetlucavih ukrasa na haljini, ponela malo nakita, i to krajnje jednostavnog, i efektne sandale. Ipak, više od svega šarmiraju njen očaravajući osmeh i prirodna lepota.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Antonela Rokuco, lepotica koju Lionel poznaje maltene celog života, trenutno nosi njihovo treće dete, a par je minulog leta konačno izgovorio sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Argentini.

makonda-tracker