Disko, disko

Za onim što je Elton Džon nosio početkom sedamdesetih - mi ludimo i danas: Kolekcija okupana šljokicama i jarkim bojama (FOTO)

0

Ako ste se ikada pitali koliko se Guči i Elton Džon slažu - evo odgovora na vaše pitanje! Naime, estetika slavnog brenda sasvim prirodno uplovila je u stil britanskog pevača, sa samog početka njegove karijere...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Muza Alesandra Mišela za kolekciju proleće / leto 2018 ovoga puta očito bio je slavni Elton Džon!

foto: Profimedia

Prozirni bodiji ukrasnog svetlucavog veza, upareni sa kratkim, disko jaknama od sjajne metalik kože na kojima prišiveni motivi munja sevaju u jarkim neon bojama, piše Elle. Šuškava bomberka plavo-crvene boje sa prišivenim cirkonima dodatno stilizovana sa plastičnim biserima i retro natpisom brenda dok je kosa uvučena u kragnu za edži look.


Guči kroz magični objektiv slavnog Luhforda: Retro-futuristički stil, pun pogodak za predstojeću sezonu (FOTO)

 

Plišane ljubičaste pantalone nadograđene širokim 80s blejzerom od sjajnog satena na kom dominira motiv zelene vijugave zmije.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Pored rok glamura oz devedestih koji je imao shine momenat diska, na Gučijevoj reviji smo videli nastavak azijskog uticaja koji se najviše odslikavao na pačvork detaljima, suknjama, pletenim haljinama, jaknama, blejzerima.

 

A post shared by Gucci (@gucci) on

Inače, njih dvojica postali su prijatelji pre samo dve i po godine, ali rezultat (makar modni) viđen je tek sada.

 

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

makonda-tracker