čudesno!

Priznajte da joj ni vi ne biste odoleli: Slavna glumica u haljini o kakvoj maštaju i devojčice, i devojke, i zrele žene (FOTO)

0

Holivudska ikona Džulijen Mur sve je iznenadila najnovijom toaletom koju je ponela na 74. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Višestruko nagrađivana glumica i jedna od živih legendi Holivuda pokazala je u italijanskom gradu još jednom zbog čega važi za jednu od najbolje odevenih dama na svetu.

 

Najglamuroznije izdanje od porođaja ostavilo sve bez reči: Džordž i Amal su stigli u Veneciju i medije više ne zanima niko drugi (FOTO)

 

Najpopularnija crvenokosa žena na svetu ponela je prelepu, svetlucavu oversized haljinu koja je sve ostavila bez daha interesantnom šarenom aplikacijom ratnika. Još uvek nije poznato koji dizajner potpisuje ovaj fantastični komad, ali ne sumnjamo da će on ubrzo biti rasprodat. Prava party toaleta kojoj bi malo koja žena odolela, zar ne?

 

1 / 5 Foto: Ettore Ferrari/ANSA via AP

 

Džulijen ju je kombinovala sa crnim sandalama s metalnim ukrasom na šnali i efektnim naočarima za sunce, a kada je u pitanje make-up, birala je jednostavnost.

 

Trendi, moćno, ležerno, nesvakidašnje!

 

makonda-tracker