Svi pričaju samo o tome

Zorana Jovanović vs. Verica Rakočević: Komad odeće zbog kojeg su sevale varnice (FOTO)

0

Mnogi modni znalci posetili su rođendansku proslavu jednog magazina. Među mnogim odevnim kombinacijama pojavila se jedna koja je ukrala svu pažnju...

foto: Instagram,  Andreja Damnjanović
foto: Instagram, Andreja Damnjanović

Poznata dizajnerka Verica Rakočević u društvu supruga Veljka Kuzmančevića pojavila se na događaju lepo raspoložena, te odmah po ulazu sa osmehom čestitala je rođendan.

Srećna godišnjica", poručila je ona.

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Poput svetskih zvezda, par je bio savršeno stilizovan, uz dodatak jednog neobičnog ali upečatljivog detalja zbog kojeg mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njih. Veljko Kuzmančević voljenu dizajnerku pratio je u kiltu - originalno, zar ne? Pozitivnim komentarima nije bilo kraja, a i sama Verica je očito izbor podržala.

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Naše svađe su spektakularne kao i trenuci sreće

 

Međutim, popularna modna blogerka Zorannah prokomentarisala je ovaj look ovako:

Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci", rekla je ona za Alo te istakla da njenom partneru tako nešto verovatno nikada ne bi ni palo na pamet.

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Veljko Kuzmančević, pošto je čuo komentar, vidno nezadovoljan odgovorio je modnoj blogerki putem društvenih mreža. Kratkom porukom stavio je tačku na okršaj. Ovime dolazimo do zaključka kakav se često u društvu i nameće - o ukusima ne treba raspravljati, a sa modom se treba igrati i u njoj uživati, trudeći se da makar uvek ostane - nešto originalno.

makonda-tracker