Umesto po ulogama, poznata po hirurškim zahvatima

Lara Flin Bojl: Lepotica koja nije mogla da se pomiri sa prirodnim procesom starenja

0

Proslavila se ulogom u seriji "Tvin Piks", ali umesto po sjajnoj glumi i još sjajnijem izgledu, javnost je poznaje kao glumicu koja je plastičnom hirurgijom u potpunosti upropastila svoj lik...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lara Flin Bojl nikako nije mogla da se pomiri sa prirodnim procesom starenja, te je uz pomoć plastičnih korekcija pokušavala da ga uspori. Ipak, samo je uspela da našteti svojoj lepoti i zdravlju... Operisala je nos, piše Kurir, a botoksom potpuno izobličila lice i više ne liči na sebe.

foto: Profimedia

Inače, serija "Tvin Piks" je nastavila sa svojim prikazivanjem nakon što je snimljena i treća sezona, a ekipa nije okupljena u celosti. Lara je, na primer, jedna od glumica koje su odbile da se vrati ulozi koja ju je proslavila još kada je imala dvadeset godina.

 

Nekada je važila za simbol lepote, a sada je neprepoznatljiva: Plastične operacije su potpuno uništile lice poznate glumice (FOTO)

 

Devedesetih godina važila je za seks simbol, pisalo se o njenom ljubavnom životu, ali i estetskim korekcijama.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bila je u vezi sa Kajlom Meklaklanom, a zatim i Džekom Niklsonom. Nakon toga predala se operacijama koje su je u potpunosti izobličile i učinile neprepoznatljivom.

 

makonda-tracker