Dok je karijera u drugom planu

Neočekivana transformacija: I menadžer krao je od nje, te je postala... plavuša? (FOTO)

0
Muzičku zvezdu više ne viđamo tako često, jer se u potpunosti posvetila porodičnom životu. Međutim, nakon nekoliko meseci veoma nemilih događaja, njeno pojavljivanje u javnosti očaralo je sve prisutne!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Alanis Moriset karijeru je stavila u drugi plan, i u potpunosti se posvetila suprugu i mališanima. Kada se pojavila na crvenom tepihu povodom premijere Transparent-a javnost je bukvalno zinula od iznenađenja.

foto: Profimedia

Alanis je, naime, sada veoma moderna plavuša!

 

Alanis Moriset: Porodični sklad važniji od posla

 

S druge strane, poslednjih nekoliko meseci nisu bili sjajni za pevačicu, čija kuća u Kaliforniji je opljačkana, a imovina koju su lopovi ukrali je vredna dva miliona dolara. Alanis je trenutno i u haosu zbog toga što je njen bivši menažder Džonatan Švarc priznao da je ukrao 4,8 miliona dolara od nje za četiri godine i izjasnio se krivim za prevaru u vezi sa plaćanjem poreza. Švarc se nagodio da odsluži zatvorsku kaznu od četiri do šest godina i da plati 8,2 miliona dolara. O njegovoj sudbini će odlučiti savezni sud trećeg maja.

 

Porodila se Alanis Moriset: Svete, upoznaj Oniks Solas! (FOTO)

 

Nije ni čudo što je napravila ovako drastičnu promeni, jer joj je očito bila veoma potrebna. U srećnom je braku od 2010. godine i ima dvoje dece.

 

1 / 4 Foto: Profimedia
makonda-tracker