Ne biste ga prepoznali

Transformacija pevača o kojoj svi pričaju: Pristao je na operaciju, izgubio 60 kilograma i sada je presrećan! (FOTO)

1
Više puta se pridržavao rigoroznih dijeta, ali posle brojnih hormonskih analiza utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin. Tada je bilo vreme da se donese jedna hrabra odluka...
foto: Instagram
foto: Instagram

Bojan Jovanovski, makedonski pevač poznatiji pod umetničkim imenom Boki 13, više puta se pridržavao rigoroznih dijeta koje nisu bile potpuno delotvorne, te nije uspevao da svoju kilažu svede na željenu. Višak kilograma u velikoj meri mu je ugrozio zdravstveno stanje, zbog čega je rešio da uzme stvar u svoje ruke i povede računa o svom zdravlju, ali i fizičkom izgledu.

 

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

Njegova rekordna kilaža, kako se spekulisalo, dosegla je blizu 130 kilograma, a budući da mu se prekomerna težina odrazila na zdravlje, on je otišao u London, gde je na specijalizovanoj, privatnoj klinici rešio svoje muke, tvrdi izvor.

 

Boki 13 u društvu svetske face: Makedonski pevač uživao u ručku s Dejvidom Bekamom (FOTO)

Boki se raspitao kod prijatelja koji žive u inostranstvu i oni su mu predložili da se operiše na toj klinici u Londonu. Sve je to mnogo skupo, ali rezultati se brzo vide, zbog čega vredi dati nekoliko hiljada evra. Iako je u ovoj ideji video spas za svoje muke, dugo se premišljao jer se plašio.

 

Ipak, dobro se informisao, a nakon što je razgovarao sa doktorima, odlučio je da, ipak, pristane na operaciju i sada je presrećan", kaže dobro obavešteni izvor blizak Bokiju.

 

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

On je otkrio kakvom se zahvatu podvrgao pevač.

 

Bez šminke, haljina i visokih potpetica: Boki 13 otkrio kako je izgledao pre 14 godina (FOTO)

Posle brojnih hormonskih analiza utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin, koji se naziva još 'hormonom gladi'. Njega proizvodi masno tkivo i onda kada njegov rad 'zakaže', osoba oseća veliku glad i stvara se višak kilograma, a telo teško sagoreva višak kalorija...

 

On je prvo bio podvrgnut odgovarajućoj hormonskoj terapiji, a pošto to nije baš davalo željene rezultate, rešio je da ukloni žlezdu koja ga luči, pa su mu kilogrami nestali k'o od šale", kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

 

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on

Boki je zahvaljujući ovom tretmanu izgubio 60 kilograma, a budući da se "prepolovio" i u potpunosti promenio način odevanja po kojem je bio karakterističan, retko ko bi ga danas prepoznao.

makonda-tracker