Wow

Od 17. do 27. godine: 3 stvari zaslužne su za DRASTIČNU PROMENU poznatog mladića koji je veoma brzo osvojio sva srca (FOTO)

0
Kada je u filmu "Milioner iz blata" nagrađenog s osam Oscara odigrao glavnu ulogu, britanski glumac Dev Patel imao je 17 godina. Tada je izgledao kao simpatični mališa koji je, kao i mnogi tinejdžeri, imao problema s kožom lica, i bio prilično mršav...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Danas, u pitanju je potpuno druga slika! Dev se pretvorio se u šarmantnog lepotana kojeg krasi visina od 187 centimetara, divan osmeh, i neodoljiva muževnost na koju malo koja žena ne bi pala.

 

Tri stvari bile su ključne za njegovu drastičnu promenu, a dogodile su se dok se Patel pripremao za ulogu u emocijama nabijenoj drami "Lav" snimljenoj prema istinitoj priči.

 

Dev Patel: Želim brak i decu sa Fridom

 

Glumac, nominovan za Oskara u kategoriji najbolji sporedni glumac, na zahtev redatelja Gerta Devinga, morao je da promeniti izgled što se pokazalo odlukom koja nije mogla biti bolja!

 

1. Brada

 

foto: Profimedia

Čim ga je angažovao da glumi u filmu "Lav", redatelj je rekao Devu Patelu da će za ulogu morati da izgleda zrelije i starija. Zato je Dev počeo da pušta bradu koja je njegovom licu dala znatno muževniji i šarmantniji izgled.

 

2. Kosa

 

foto: Profimedia

Za potrebe filma, Patel je morao da pusti i kosu što se pokazalo odličnim potezom! Gusta, crna, sjajna kosa uokvirila je Devovo lice na najbolji mogući način i učinila ga neodoljivo privlačnim.

 

3. Redovno vežbanje

 

foto: Profimedia

Iz simpatičnog žgoljavca Dev se zahvaljujući redovnom vežbanjutransformirao u mladog muškarca lepo izgrađene muskulature što je glumca definitivno učinilo muževnijim. Za ulogu u filmu "Lav" Patel se pripremao osam meseci tokom kojih je, između ostalog, redovno vežbao i tako mienjao svoje telo.

makonda-tracker