inspiracija

Odbijala je verenički prsten dok nije smršala 60 kilograma: Priča o devojci koja je hrani morala da kaže ne, da bi partneru rekla DA (FOTO)

0
Iako ju je dečko prihvatio takvu kakva jeste i želeo da je odvede pred oltar, ova devojka je rešila da pre nego što na famozno pitanje da pozitivan odgovor, odvede svoju liniju do savršenstva
foto: Printscreen
foto: Printscreen

Preterano gojazna devojka iz Liverpula rešila je da ima venčanje iz svojih snova, ali nije želela da se uda kao debeljuca.

 

Dženifer Ginli koja je visoka 165 centimetara, tažila je čak 120 kilograma.

Ona je bila u vezi bila 11 godina i upravo su je ljubav i venčanje motivisali da napravila je drastičnu promenu u svom izgledu.

 

Njena transformacija je obeležila 2016. godinu, a sada je otkrila PRAVU istinu: Ovako je Kloi Kardašijan smršala 5 kilograma! (FOTO)

 

foto: Printscreen

- Morala sam da putujem u specijalnim sedištima u avionu i bila sam užasnuta svojim fotografijama. Izgledala sam tako nezdravo i zapitala sam se zašto to sebi radim - rekla je Dženifer.

 

Pre nego što je postala Mis Slinki (u Engleskoj se ta titula daje osobi koja izvrši drastičnu transformaciju na svom telu), ona je jela samo grickalice, sendviče i tone brze hrane.

 

Smršala je 100 kilograma i pohvalila se rezultatom: Umesto pohvala i pozitivnih komentara, suočila se sa zavišću i zlobom (FOTO)

 

foto: Printscreen

Ova devojka komentariše kako se sada oseća mnogo dobro i fizički i psihički i ne mora svoje nezadovoljstvo da krije iza lažnog osmeha.

 

- Osećam se kao leptir koji je izašao iz svoje čaure! - rekla je novopečena mršavica.

 

Mama troje dece se prepolovila: Smršala sam 70 kilograma i to bez ičije pomoći (FOTO)

 

foto: Printscreen

Njen dečko verio je u decembru 2016. godine, kada se ona osetila potpuno zadovoljno svojim izgledom.

makonda-tracker