Opuštena

Šeherezada u hipsterskom fazonu: Transformacija zbog koje slavnu glumicu više niko ne prepoznaje! (FOTO)

0
Turska glumica viđena je u tako opuštenoj varijanti, da ju je bilo veoma teško prepoznati... Šta se dogodilo?
foto: Instagram
foto: Instagram

Prelepu tursku glumicu Berguzar Korel znamo kao zanosnu Šeherezadu iz "1001 noći" i suprugu slavnog Halita Ergenča, sultana Sulejmana iz "Sulejmana Veličanstvenog", ali kad bismo je videli na ulici - ne bismo je prepoznali!

Ona važi za jednu od najatraktivnijih i najpopularnijih turskih glumica, o čemu svedoči i akcija kojom su joj članovi njenog fan kluba čestitali 33. rođendan - oni su u Istambulu u tajnosti zasadili 2.000 sadnica raznog drveća a toj novoj šumi dali njeno ime.

 

Pobedila je i prelepu Berguzar Korel: Ovo je nova ljubav sultana Sulejmana (FOTO)

 

Međutim, verovatno je ni oni ne bi prepoznali van malih ekrana, naslovnica i crvenih tepiha na kojima uvek blista u elegantnim haljinama. Privatno, Berguzar više voli opušteniji fazon - neki bi rekli da je hipsterka, neki da je slatka štreberka, ali sigurno da ostavlja daleko drugačiji utisak u odnosu na dame koje je glumila.

Da se ne baca mnogo u zvezde pokazao je i jedan incident. Naime, porodični odmor u letovalištu Češme na egejskoj obali pokvario je bliski susret sa veoma otrovnom ribom koja se skriva u pesku.

 

Na nju je najpre nagazio Halitov brat, momak sa posebnim potrebama o kome glumac brine nakon majčine smrti, a sutradan je isti peh doživela i Berguzar. Pošto se radi o velikoj otrovnici, pomoć su potražili u bolnici gde su ih i snimili dežurni paparaci.

Vest se odmah našla u svim medijima, ali ne zbog trovanja već zato što je slavni glumac na pregled strpljivo čekao u povećem redu, ne koristeći svoju "zvezdanu privilegiju". Time su Berguzar i Halit još više skočili u očima mnogih.

makonda-tracker