sve za uspešnu karijeru

Zbog posla je promenio LIČNI OPIS: Evo kako je napoznatiji SRPSKI IMITATOR izgledao pre plastičnih operacija (FOTO)

3

Srpski imitator koji nas je zasmejavao imitacijama estradnih ličnosti, nekada je izgledao potpuno drugačije. A mi vas pitamo: da li ste bi ga prepoznali?

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Srpski zabavljač i imitator Goran Stojićević, poznatiji kao Karamela, godinama je uveseljavao TV publiku u Srbiji svojim imitacijama poznatih pevačica.

 

On se za potrebe svojih imitacijama bez problema oblačio u žensku garderobu, a sve to upotpunio je jakom scenskom šminkom, nakitom i perikama, zbog čega se susretao i sa negativnim komentarima.

 

Šminka joj odlično stoji: Transformacija Marije Šerifović koju mnogi nisu ni sanjali (FOTO)


Ipak, Karamela se tu nije zaustavio – on se podvrgao i plastičnim operacijama kako bi ulepšao svoj izgled kojim nije bio zadovoljan. Po sopstvenom priznanju, imao ih je čak tri, iako pojedinci sumnjaju da ih je bilo više

 

Ostale fotografije i nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

foto: Youtube Printscreen

- Nisam ja to radio zbog imitacije, već sam perfekcionista. Znaš, kad mi majka priroda nije dala lep nos, onda lepo odem i sredim ga, pa onda stanem ispred ogledala i kažem: „E, sad mi fali još ovo i ovo.” Mnogi su mi rekli da nisam normalan što to pričam - svojevremeno je ispričao Goran koji je otkrio koliko je, zapravo, operacija imao.

 

Šokantna transformacija Goge Sekulić: Pevačica smršala čak 20 kilograma, a OVO je njen recept (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

Ostale fotografije i nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

- Operisao sam nos, uši, kapke. Nisam stavio silikone u usne, to svi misle, ali videćete na fotografijama iz detinjstva da nisam uradio usta. Imao sam jedan saobraćajni udes i tada sam uradio nos. Botoks imam, to danas nema ko ne radi. To sad svi stavljaju, to ti je kao da ideš u prodavnicu. Moja žena ne voli ništa od toga. Ona je prirodna. Ne voli to i ne voli kada lupetaram o tome. Ona je ekonomista, nije iz te priče i prava je osoba za mene, da me spusti kad god treba - otkrio je Karamela.

 

Drastično smršala i ofarbala se u plavo: Ćerka Mie Begović se transformisala do neprepoznatljivosti (FOTO)

 

Na Tviteru je osvanula Goranova fotografija iz srednjoškolskih dana na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

 

makonda-tracker