Pre i posle hiruških intervencija

Ekskluzivne fotografije Ane Bekute: Lepota koja ne jenjava (FOTO)

0
Pevačica Ana Bekuta slikala se pre hirurških intervencija i te slike poslala svom hirurgu u Španiji. Po njegovom savetu, pevačica se slikala bez trunke šminke.
foto: Story Press
foto: Story Press
Ana Bekuta
Kurir 



Ana Bekuta: Unuci se dive mom Milutinu


Podsetimo, Bekuta je pre petnaest godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pevačica je pre dve godine odlučila da uradi u Španiji kod svetski poznatog plastičnog hirurga.
foto: Damir Dervišagić

Ana Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvek izgledala onako kako je želela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lepo.

Često odlazi na tretmane lica i tela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vreme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji.

Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno'', priča dobro obavešteni izvor.

foto: Damir Dervišagić

Ana ne voli da priča šta je radila na licu i telu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih hirurga. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti'', završava izvor.

makonda-tracker