kako vam se čini?

Više nije plavuša — promena NIKAD nije bila drastičnija: Ivana Hurricane napravila najveću transformaciju otkad je znamo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Djokara23

01-12-2021 00:21h
******** usmdjela!

Baba Visnja

01-12-2021 03:31h
PVC ko PVC... Propustis kroz filtere do neprepoznavanja.
A ja se cesem iza uveta i mislim se ko je ovde lud?? Sta ima ovde da se svidja ili ne svidja??
Hurikanke su bile jedne od naj-plasticnijih na Euroviziji. OK, plastika je danas u tom poslu na zalost neizbezna, ali one su bile ono "prst u oko" plasticne. Tranzistori.
Promena boje kose u odnosu na ono sto je do sada na sebi uradila je daleko od drasticne. Opet sam se upecala... Jedne su od najgorih predstavnica koje smo imali do sada, ne razumem sto ih ovako guraju u medije.

One lady

01-12-2021 10:22h
Bitno da su iz Mc-a povukli plastiku,jer cuvajmo prirodu,podrzavam.
A plastika svuda oko nas 🙄
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: